Sletning af dine data
Senest opdateret: 2026-10-22
Sådan sletter du de data, GrowViking har om dig, også det, vi har modtaget fra Facebook, Instagram og Google. Siden er en del af vores privatlivspolitik.
Sletning af dine data
Data fra Facebook og Instagram: Tryk på Afbryd ud for en annoncekonto på siden Annoncer, så sletter GrowViking den konto og alt, hvad den har læst fra den. På siden Meta-opsætning sletter Afbryd Facebook GrowVikings Facebook-login. Du kan også fjerne GrowViking i Facebook under Indstillinger › Virksomhedsintegrationer, hvilket stopper al adgang med det samme.
Google: Afbryd ud for en Google-tjeneste i GrowViking stopper adgangen og sletter nøglen. Du kan også fjerne GrowViking på myaccount.google.com/permissions.
Shopify: fjerner du GrowViking-appen i din Shopify-admin, stopper al adgang med det samme. Shopify beder os derefter slette webshoppens data, og det gør vi. Vi besvarer også de dataanmodninger, Shopify sender for dine kunder.
For at slette en hel virksomhedskonto og alle dens data kan ejeren bede GrowViking om det fra kontoens login-e-mailadresse; den slettes inden for 30 dage.
Alle kan bede os slette deres data ved at skrive til [kontakt-e-mail]. Vi bekræfter, når det er gjort, inden for 30 dage. Kom dine data til os gennem en virksomhed, der bruger GrowViking (dens webshop, annoncer eller beskeder), sender vi anmodningen videre til virksomheden og hjælper den.
Spørgsmål om databeskyttelse eller en anmodning om at gøre dine rettigheder gældende: skriv til [kontakt-e-mail]. Vi svarer inden for en måned, som regel meget før.